De goede doelen die jij kunt steunen zijn:

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor apen en andere exotische zoogdieren die door illegale handel en/of ander misbruik hulp nodig hebben. Praktische opvang van de dieren wordt gecombineerd met preventie. Er wordt samengwerkt met (inter)nationale partners om beleid en voorlichting te beinvloeden.

Impian Anak geeft steun aan kinderen en hun omgeving op het Indonesische eiland Lombok. Zo sponsoren ze schoolkinderen, medische hulp en ondersteuning van kleine bedrijfjes. Tevens kan hulp aan gezinnen die in nood verkeren worden geboden.

El Manguaré, onderwijsproject in Iquitos, Peru, met als doel kansarme moeders en kinderen op weg te helpen naar een zelfstandig en zelfvoorzienend leven.

Drive Against Malaria​ zet zich al ruim 25 jaar in voor de strijd tegen Malaria, door het verzorgen van muskietennetten, medicatie, educatie en training van de lokale bevolking in afgelegen gebieden in Afrika.

Indien je bij aankoop voorkeur hebt voor één van deze projecten, dan kun je dit  bij de bestelling aangeven in het opmerkingen veld.

© 2009 - 2020 hibbies.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel