Emax Domina (Latijn voor ‘Kooplustige vrouw’) richt zich op vrouwen die graag leuke, aparte dingen kopen en zich daarbij goed willen voelen. De producten van Emax Domina zijn niet alleen mooi, maar ook verantwoord: ze zijn gemaakt van restmaterialen en op een duurzame manier geproduceerd.

Voor Emax Domina is het heel belangrijk dat de producten op een verantwoorde manier gemaakt worden. Dit betekent dat de mensen die de producten maken een eerlijk salaris krijgen en dat er absoluut geen sprake is van kinderarbeid.

Moradabad is een stad in Noord-India waar de helft van de bevolking leeft van het maken van handwerk producten. Echt vakmanschap en prachtige producten waar uren werk in zit maar waar de handwerklieden vaak erg weinig voor krijgen betaald. Emax Domina werkt samen met Creative Craft Community en zorgt voor een eerlijke beloning en betere arbeidsomstandigheden voor deze handwerklieden.

Creative Craft Community ondersteunt bijvoorbeeld Shariful Hasan, een metaal¬bewerker in Moradabad die een kleine workshop runt met 5 vakwerklieden. Zij maken producten van oude fietskettingen, blik en autobanden. Dankzij Creative Craft Community krijgt hij een eerlijke prijs voor zijn producten en kunnen zijn kinderen, en die van zijn medewerkers, naar school.

© 2009 - 2020 hibbies.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel